ODUNPAZARI’NDAN KARANTİNADA OLAN AİLELERE GÜNDE 2 ÖĞÜN SICAK YEMEK

Odunpazarı’ndan karantinada olan ailelere günde 2 öğün sıcak yemek

6 Aralık 2020 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, Aşevi ile uzun yıllardır olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek desteği sağlamaya devam ediyor. Bine yakın ailenin sıcak yemek hizmeti aldığı Odunpazarı Belediyesi Aşevi, öğle ve akşam yemeklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor. COVİD-19 (Koronavirüs) vaka sayılarında yaşanan artış ile beraber koronavirüse karşı yeni önlemler alan Odunpazarı Belediyesi, son olarak COVİD-19 (Koronavirüs) nedeniyle karantinada olan vatandaşların iki öğün sıcak yemek ihtiyacını karşılamaya başladı.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları gerekçesiyle zorunlu izolasyonda kalan vatandaşlara, karantina süresi boyunca sıcak yemek hizmeti veriyor. Odunpazarı Belediyesi sınırlarında yaşayan ve hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, saat 10:00 – 16:00 saatleri arası 0 (222) 217 30 63 numaralı telefondan Aşevine ulaşabilir. Vatandaşların, aynı evde karantina altında bulunan bireylere ait ad, soyad, adres, telefon bilgilerinin yanı sıra bu kişilere ait HES kodlarını bildirmeleri gerekiyor. Talebin ulaşmasının ardından Aşevine bağlı ekipler tarafından HES kodları sorgulanıyor, bu kişilerin karantina altında oldukları teyit ediliyor.  Ardından da vatandaşların, öğle ve akşam yemekleri ekipler tarafından kapılarına kadar götürülüyor.