PARK VE SOKAK AĞAÇ İLAÇLAMA VE GÜBRELEME HİZMETLERİ

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz; sorumluluğundaki park, rekreasyon, yeşil alan, ağaçlandırma alanları ile cadde ve sokaklarda bulunan ağaçların ve çiçekliklerin, hastalık ve zararlılara karşı korunması için ilaçlama çalışmaları ile bitki örtüsünün ihtiyacına göre kalitenin arttırılması amacıyla bitki besin elementleriyle gübreleme çalışmaları yapıyor.

Hemşehrilerimiz, mevcut park, rekreasyon, yeşil alan, ağaçlandırma alanları, cadde ve sokaklarda bulunan ağaçların, çocuk oyun alanları ve spor alanlarının ilaçlama ve gübreleme taleplerini, aşağıdaki iletişim bilgilerine iletebilirler.

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü
Santral: (0222) 229 05 04
Fax:      (0222) 229 03 31

Halk Masası: 444 26 00
e-Posta: halkmasasi@odunpazari.bel.tr

Söz konusu başvurular, alanın ihtiyaçları dikkate alınarak ve çalışma programımız doğrultusunda değerlendirilmektedir.