Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT: “TÜM KALBİMİZLE İZMİR’İN YANINDAYIZ”

Başkan Kurt: “Tüm kalbimizle İzmir’in yanındayız”

8 Kasım 2020 Pazar

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören yurttaşlar için yardım kampanyası başlattı. Depremzedelere ihtiyaçları doğrultusunda soba gönderdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Tüm kalbimizle İzmir'in yanındayız” dedi.

Odunpazarı Belediyesi İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören yurttaşlar yardım kampanyası düzenledi. Belediye, depremde zarar gören yurttaşlara ihtiyaçları doğrultusunda soba gönderdi.

“İZMİR’İN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, depremde zarar uğrayan yurttaşlara destek olmak İzmir’e soba gönderdiklerini açıkladı. İzmir de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremin tüm Türkiye gibi kendilerini de derinden üzdüğünü söyleyen Başkan Kurt, bütün yurttaşların depremzedelerin yaralarını sarması ve onlara destek olması gerektiğini vurguladı. Depremin yaralarının dayanışarak hep birlikte sarılacağını belirten Başkan Kurt, “Tüm kalbimizle ve imkanlarımızla İzmir'in yanındayız. İçinde sobaların olduğu tır deprem bölgesine ulaştı. Ben her zaman dayanışmanın önemine dikkat çekiyorum.  Depremin yaralarını dayanışarak yine hep birlikte saracağız. Tüm İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir kez daha depremde hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet, ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.