Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’TAN KARAPAZARLILARA DESTEK

Başkan Kurt’tan Karapazarlılara destek

14 Kasım 2020 Cumartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Karapazar Mahallesi’nde çıkan yangında zarar gören evleri gezdi. Hane halkı ve Karapazarlılara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kurt, “Yaraları birlikte saracağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Odunpazarı’nın Karapazar Mahallesi’nde çıkan yangında, 2 ev, 2 traktör ve bir otomobil ciddi anlamda zarar gördü. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yangın haberini alır almaz ilgili müdürlüklere talimat vererek, yangında zarar gören Karapazarlıların imdadına yetişti. Ardından da Karapazar Mahallesi’ne giden Başkan Kurt, yangında zarar gören evlerde incelemelerde bulundu. Karapazarlılardan yangınla ilgili bilgi alan Başkan Kurt’a, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar da eşlik etti.

Hane halkına ve Karapazarlılara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kurt, yangında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirtti. Karapazarlılara “Yaraları birlikte saracağız diyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Biz Odunpazarı’nda mutluluğu da acıyı da birlikte yaşıyoruz. Hemşehrilerimin, kötü gününde yanında olmak, onlara destek vermek benim görevim. Ben dayanışmaya her zaman dikkat çekiyorum. Bu kötü günleri dayanışarak, omuz omuza, birlikte aşacağız.”

Yangınla ilgili Başkan Kurt’a bilgi veren Karapazarlılar, kendilerine destek verdiği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.