Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’TAN MUHTAR MANDAL’A 45’İNCİ YIL KUTLAMASI

Başkan Kurt’tan Muhtar Mandal’a 45’inci yıl kutlaması

13 Kasım 2020 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nın en eski muhtarı Kemal Mandal’ı ziyaret etti. Mandal’ın muhtarlıktaki 45’inci yılını kutlayan Başkan Kurt, Mandal’a başarılar diledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, meslek hayatında 45 yılı deviren Akcami Mahalle Muhtarı Kemal Madal ile bir araya geldi. Odunpazarı’nın en eski muhtarı olan Mandal’ı muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Kurt, Mandal’ın muhtarlıktaki 45’inci yılını kutladı. Mandal’ı duygulandıran ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Kurt ile Mandal bir süre sohbet etti.

Başkan Kurt’un ziyaretinin kendisini hem çok mutlu ettiğini hem de çok duygulandırdığı söyleyen Kemal Mandal, Başkan Kurt’a nazik ziyareti için teşekkür etti. Akcami’nin Odunpazarı’nın eski mahallelerinden olduğunu belirten Mandal, mahallede çok fazla kişinin yaşamadığını ifade etti. Muhtarlıkta 45’inci yılı olduğunu kaydeden Mandal, “Ben bu mahalleye muhtar olduğum gün doğanlar, şimdi 40 yaşının üstünde. Bu 45 yılda 10 tane belediye başkanı değişti. Ama ilk kez bir belediye başkanı muhtarlığa gelip beni ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum” dedi.  

Muhtar Mandal’a Odunpazarı ve Akcami’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, Mandal’a muhtarlık hayatında daha nice yıllar diledi. 45 yılın bir insan ömründe çok uzun bir süre olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Kemal Mandal 45 yıl boyunca muhtarlık yapmış. Çok başarılı olmuş ki Akcamililer onu sevmiş, her seçimde de tekrar muhtar seçmiş. Ben Akcami ve Odunpazarı için yaptıkları nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.