ODUNPAZARI’NDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DİJİTAL RESİM SERGİSİ

Odunpazarı’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Dijital Resim Sergisi

21 Kasım 2020 Cumartesi

Odunpazarı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dijital Resim Sergisi düzenliyor. Sergiye katılmak ise çok kolay. Dijital resim sergisine katılmak isteyen çocukların çizdikleri resimleri isim ve soy isimleriyle Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin instagram adresine mesaj yolu ile göndermesi yeterli.

Odunpazarı Belediyesi gerçekleştirdiği dijital resim sergilerine “Öğretmenler Günü Dijital Resim Sergisi” ile devam ediyor. Çağdaş Sanatlar Galerisi tarafından düzenlenen resim sergisinde, çocukların 24 Kasım Öğretmenler Günü için çizdiği resimler yer alacak.

Dijital resim sergisine katılmak isteyen çocukların, çizdikleri resimleri isim ve soy isimleriyle birlikte Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin instagram adresine (@odunpazaricsg) mesaj yolu ile göndermesi yeterli.