Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ VE ÖZEL ŞEHİR EĞİTİM KURUMLARI’NDAN ÖRNEK PROJE

Odunpazarı Belediyesi ve Özel Şehir Eğitim Kurumları’ndan örnek proje

23 Aralık 2020 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi ve Özel Şehir Eğitim Kurumları, yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Koronavirüs salgınında öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Şehir Eğitim Kurumları, Oxford University Press’in Online İngilizce Dil Eğitim Platformu için Odunpazarı Belediyesi’ne 90 erişim kodu verdi. Pandemi döneminde eğitimdeki fırsat eşitsizliğinin katlanarak arttığını ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bu eşitsizliği ortadan kaldırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Odunpazarı Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde yaşanan aksaklıkları gidermek ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Özel Şehir Eğitim Kurumları bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje kapsamında Özel Şehir Eğitim Kurumları, Oxford University Press’in Online İngilizce Dil Eğitim Platformu için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde toplam 90 erişim kodu verdi.

Söz konusu kodların Odunpazarı Belediyesi’nin şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmalara katılan ve İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilere verileceğini belirten yetkililer, Online İngilizce Dil Eğitim Platformu erişim kodlarını edinmek ve konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin, Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebileceğini kaydetti.

“BU EŞİTSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, pandemi sürecinde  eğitimdeki fırsat eşitsizliğinin katlanarak arttığını söyledi. Odunpazarı Belediyesi olarak bu eşitsizliği ortadan kaldırmak için gerçekleştirdikleri çalışmaları sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Kurt, öğrenciler için yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek veren Özel Şehir Eğitim Kurumları’nın yönetim kuruluna teşekkür etti. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.