Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

GENEL İŞ GENEL BAŞKANI REMZİ ÇALIŞKAN BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Genel İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan Başkan Kurt’u ziyaret etti

15 Aralık 2020 Salı

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Ekonomiden pandemiye birçok konunun konuşulduğu ziyarette, sendikal örgütlenme ile ilgili de fikir alışverişi yapıldı.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel İş) Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Genel Başkan Remzi Çalışkan’ın yanı sıra Genel İş Toplu Sözleşme Daire Başkanı Çetin Çalışkan, DİSK Bölge Temsilcisi ve Genel İş Eskişehir Şube Başkanı Günay Ayaz ile şube yöneticileri katıldı.

Ziyarette ülkenin genel durumundan ekonomiye, pandemiden asgari ücrete birçok konuda konuşuldu. Sosyal Demokrat Kamu İşverenler Sendikası (SODEMSEN) Toplu Sözleşmelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Başkan Kurt ile Remzi Çalışkan toplu iş sözleşmeleri ve sendikal örgütlenme hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kurt’a ev sahipliği için teşekkür eden Çalışkan, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirdi. Çalışkan, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.

Remzi Çalışkan, Çetin Çalışkan, Günay Ayaz ve Genel İş Eskişehir Şubesi yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Çalışkan ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.