Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

DAZKIRI BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL TAYLAN BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan Başkan Kurt’u ziyaret etti

12 Kasım 2020 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, iki kardeş belediyenin başkanları bir süre sohbet etti.

Odunpazarı Belediyesi ile kardeş belediye olan Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti. İki kardeş belediyenin başkanları bir süre sohbet etti.

Odunpazarı Belediyesi’nin Odunpazarı ve Eskişehir Halkı için çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Başkan İsmail Taylan, Odunpazarı’nın Kazım Kurt belediye başkanı seçildikten sonra örnek kentler arasına girdiğini söyledi. Dazkırı Belediyesi olarak Odunpazarı Belediyesi’nden feyiz aldıklarını dile getiren Başkan Taylan, “Odunpazarı Belediyesi ile Dazkırı Belediyesi kardeş belediye. Bu durumdan bizi mutlu ediyor. Odunpazarı Belediyesi ile birlikte daha çok çalışma yapmak istiyoruz. Bunu konuşmak için Başkanımız Kazım Kurt’u ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ı ağırlamanın kendisine mutluluk verdiğini belirten Başkan Kurt, ziyaret için Taylan’a teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi ile Dazkırı Belediyesi’nin birlikteliğinin uzun yıllar devam edeceğini kaydeden Başkan Kurt, Taylan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.