Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KUYUCAKLILARDAN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kuyucaklılardan Başkan Kurt’a teşekkür ziyareti

11 Kasım 2020 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kuyucaklılar ile bir araya geldi. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Kurt, onlarla yakından ilgilendi. Başkan Kurt’a kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Kuyucaklılar, Odunpazarı’nda yaptığı çalışmalar için Başkan Kurt’u tebrik etti.

Kuyucak Mahallesi sakinleri oluşturdukları bir heyetle, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, Kuyucak Köyü Muhtarı Haydar Çakır, mahalle sakinleri Mevlüt Özçimen, Sadık Şirin, İbrahim Eker, Arif ve Kerim Çakır katıldı.

Ziyarette Muhtar Haydar Çakır, Kuyucak Köyü hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Kuyucak’ın 6360 Sayılı Kanun ile birlikte köyden mahalleye dönüştüğünü anlatan Çakır, Başkan Kurt’un Eskişehir ve Odunpazarı Halkı için önemli çalışmalar yaptığını belirtti. Başkan Kurt’a Kuyacak’a yaptığı hizmetler için teşekkür eden Çakır, “Kazım Kurt’un çok eski dostlarıyız. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye Başkanı seçildikten sonra Eskişehir ve Odunpazarı Halkı için çok önemli çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar ile Odunpazarı, örnek kentlerden biri oldu. Başkan Kurt’u tebrik ediyoruz. Başkan Kurt, bize de çok destek verdi. Kuyucak için çok şey yaptı. Teşekkür etmek için kendisini ziyaret ettik. Bize gösterdiği misafirperverlik için de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kuyucaklıların ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak dayanışmaya önem verdiklerini belirterek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Odunpazarı Belediyesi’nin kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu belirten Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak, her zaman yanında olacağız. Var olan sorunları hep birlikte çözeceğiz. Birlikte, dayanışma içinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok” dedi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.