Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

OYUNPAZARI GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİ

‘Kaliteli eğitimin’ her çocuğun hakkı olduğunu savunan Odunpazarı Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde çocuklara laik, bilimsel, demokratik ve Atatürkçü bir eğitim veriyor. Okul öncesi eğitim programına tabi eğitim ve öğretim uygulanıyor. 08:00-17:00 saatleri arası 3-6 yaş aralığında eğitim veriliyor.Çocukların bedensel ve ruhsal sağlıklarını korumak ve geliştirmek, temel beceri ve alışkanlıklar kazandırmak amacıyla hareket ve oyun temelli olarak verilen eğitim sayesinde çocuklar, rahat ve mutlu bir ortamda yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Odunpazarı Belediyesi’nin Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşinde çocuklar, ilk arkadaşlıklarını kuruyor, paylaşmayı öğreniyor. Aldıkları eğitim sayesinde de okul hayatına emin adımlarla hazırlanıyorlar.

Ihlamurkent Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi
Ihlamurkent Mah. Kartopu Cad. No:77

Kurtuluş Oyunpazarı  Gündüz Bakımevi ve Kreşi:
Kurtuluş Mahallesi Yalım Sokak No:3

Osmangazi Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi:
Osmangazi Mahallesi Çimenli Sokak NO: 18

Vadişehir Oyunpazarı  Gündüz Bakımevi ve Kreşi:
Ihlamurkent mahallesi Goncagüller Sk.No:1
0222 237 24 38

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.