Odunpazarı’ndan muhtarlara yardım

"Odunpazarı Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 4'üncü birleşim 1'inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi."

Odunpazarı’ndan muhtarlara yardım

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 18 adet gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri arasında, Odunpazarı Belediyesi ile Türkiye Muhtarlar Derneği ve Eskişehir Köy ve Mahalle Muhtarları Birliği Derneği arasında yapılan protokol ile ilgili komisyon raporu okundu.

Okunan komisyon raporu sonucunda 2017 Mali yılı Ocak ayından itibaren merkezdeki muhtarlara 335 TL, köyden mahalleye dönüştürülen muhtarlara 175 TL olarak her ay ödeme yapılması oybirliği ile kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddelerin komisyon raporları okunarak 1 madde oy çokluğuyla diğer maddeler oybirliğiyle kabul edildi. Odunpazarı Belediyesi'nin bir sonraki meclis toplantısı 1 Mart 2017 Çarşamba günü olarak kararlaştırıldı.

07.02.2017 19:37