Ataol Behramoğlu Kitaplığı’ndan Şiir Dinletisi ve Söyleşi

Odunpazarı Belediyesi, ‘Ataol Behramoğlu Kitaplığı Şiir Dinletisi ve Söyleşi’si düzenleyecek. İlk konuk ise Şair ve Yazar Emel İrtem olacak.

Ataol Behramoğlu Kitaplığı’ndan Şiir Dinletisi ve Söyleşi

Odunpazarı’nı tarihin, bilimin, kültür ve sanatın merkezi yapma iddiasını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Bölge’de yer alan kitaplık ve galerilerde atölyeler, söyleşiler düzenliyor.

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile öğrenci, akademisyen ve edebiyat tutkunlarına ev sahipliği yapan Ataol Behramoğlu Kitaplığı,  ‘Şiir Dinletisi ve Söyleşi’ düzenlemeye hazırlanıyor. Etkinliğin ilk konuğu ise Eskişehirli Şair ve Yazar Emel İrtem olacak. 26 Aralık Perşembe Günü Ataol Behramoğlu Kitaplığı, ESİAD Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik, saat 17.00’de başlayacak.

24.12.2019 14:06