Efeler'den Kazım Kurt'a tebrik ziyareti

Eskişehirspor Efeler Taraftar Grubu ve grubun lideri Muharrem Sülük, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Efeler'den Kazım Kurt'a tebrik ziyareti

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Muharrem Sülük ve Efeler Taraftar Grubu Başkan Kurt’a, Eskişehirspor’un her zaman yanında olduğu ve Eskişehirspor’a verdiği destek için teşekkür etti. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde tekrar Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Başkan Kurt’u tebrik eden Sülük ve Efeler Taraftar Grubu üyeleri, Başkan Kurt’un her zaman yanında olduklarını söyledi. Sülük, yeni dönemde Başkan Kurt’a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Eskişehirspor ve Eskişehirspor taraftarına her zaman destek olacaklarını belirtti.

28.04.2019 14:22