Odunpazarı çiçeklerle renklendi

Odunpazarı çiçeklerle renklendi

“Odunpazarını Birlikte Yönetiyoruz” sloganını benimseyen Odunpazarı Belediyesi, katılımcı belediyeciliğin anlayışının örneklerini göstermeye devam ediyor. Dernekler, platformlar ve sendikalar ile birlikte çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediyesi son olarak Deliklitaş Mahallesi Geliştirme-Güzelleştirme ve Kalkındırma Deneği (Deliklitaş Gel- Der) ile birlikte, Deliklitaş Mahallesi’nde çiçek dikim etkinliği düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Deliklitaş Mahallesi’nde ilk olarak saksıları yeniledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Deliklitaş Caddesi üzerinde bulunan beton saksıların bakım ve onarımını yaptı. Odunpazarı Belediyesi tarafından cadde üzerine yeni yerlere beton saksı ve çöp kutuları da yerleştirilirken; Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Kent Konseyi Deliklitaş Mahalle Meclisi ve Deliklitaş Gel-Der işbirliği ile çiçek ekim etkinliği yapıldı. Etkinlik boyunca 1300 mevsimlik çiçek, beton saksılara ekildi.

Etkinlik sonrasında Dikilitaş Caddesi renkli bir görünüme kavuşurken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt sivil toplum örgütleri çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

• Odunpazarı çiçeklerle renklendi
24.12.2018 13:25