Gençlik Merkezlerinde yoğun mesai

Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) yer alan kol, kulüp ve STK’lar ile iş birliği yapmaya devam ediyor.

Gençlik Merkezlerinde yoğun mesai

Gençlik Merkezleri, son olarak Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde ESOGÜ İzcilik Kulübü ile toplantı yaptı. Yapılan toplantıya yüzlerce öğrenci katılırken, toplantıya katılan öğrencilere izcilik ile ilgili bilgi verildi. Toplantıda ayrıca Gençlik Merkezleri ve İzci Kulübünün birlikte gerçekleştireceği çalışmalar planlandı.

Gençlik Merkezlerinin üniversitelerde bulunan kol, kulüp ve STK’lar ile birlikte çalışmaya devam edeceğini söyleyen yetkililer, bu tür toplantıların sıklıkla gerçekleştirileceğini belirtti.

• Gençlik Merkezlerinde yoğun mesai
14.10.2018 14:56