Koca Çınarlar Başkan Kurt’un avukatlar gününü kutladı

"Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti."

Koca Çınarlar Başkan Kurt’un avukatlar gününü kutladı

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Koca Çınar müdavimleri Başkan Kurt’un 5 Nisan Avukatlar Gününü kutladı. Koca Çınar müdavimleri, Başkan Kurt’a merkezde yaptıkları ele emeği bir biblo hediye etti.

Duyarlı davranışları ve ziyaretleri için Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimlerine  teşekkür eden Başkan Kurt, “Yargı bağımsızlığı; demokratik ve laik sistemin temel taşlarından. Yargının bağımsız olmasındaki en önemli unsurlardan biri de savunma hakkı. Savunma hakkının uygulayıcısı olan avukatlık ise çağdaş hukuk siteminin ayrılmaz bir öğesidir. Bu nedenle de avukatlık mesleği kutsaldır” dedi.

• Koca Çınarlar Başkan Kurt’un avukatlar gününü kutladı
05.04.2018 13:43