0-6 YAŞ GRUBU ÇOCUK BAKICILIĞI VE ETKİNLİKLERİ SERTİFİKA PROGRAMI

0-6 Yaş Grubu Çocuk Bakıcılığı ve Etkinlikleri Sertifika Programı

Odunpazarı Belediyesi, kadınlara meslek ve beceri kazandırmak için Özel Mira Eğitim ve Psikolojik Hizmetler Eğitim Öğretim Limited Şirketi ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında Odunpazarı Belediyesi, “0-6 Yaş Grubu Çocuk Bakıcılığı ve Etkinlikleri Sertifika Programı” düzenledi. OMEK’de gerçekleşen eğitimlerde 25-50 yaş arasında yer alan ve en az lise mezunu olan kadınlar yer aldı. Sertifika programı eğitimleri; 50 saati teorik, 34 saati uygulama olmak üzere toplam 84 saat sürdü. Eğitimin teorik bölümü bittikten sonra uygulama, saha çalışması, staj iş ve işlemleri Odunpazarı Belediyesi tarafından belediyenin ilgili birimlerinde yapıldı. Eğitimi başarı ile tamamlayan kadınlar, belediyeye gelen bakıcı ihtiyacı başvuruları doğrultusunda ilgili ailelere yönlendiriliyor.