MART 2019 MECLİS KARAR ÖZETİ

01 MART 2019-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

1- Odunpazarı İlçesi sınırları içerisinde muhtelif mahallelerde 4 adet doğalgaz regülatör alanının imar planına işlenmesine ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

2- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları değişikliğine ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

3- 75.Yıl (Sultandere) Mahallesi, 18 P 1c-2d-3a-4b pafta, 4970 ada, 2 parsele ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

4- Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Yürükkırka (Yörükkırka) ve Kargın mahallelerinde, 3402 sayılı Kadastro Kanunu’nun 22/A maddesi gereğince; Kadastro güncelleme kapsamında yapılacak çalışmalarda kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere her birim için bilirkişi vasıflarına haiz 6 adet Yürükkırka (Yörükkırka) Mahallesi Bilirkişiliğine; Abdullah ÖKTEM, Mehmet DÜRĞEL, Mehmet KONUK, İbrahim ÇİMEN, İsmail ÇAM, Halil YILDIRIM, Kargın Mahallesi Bilirkişiliğine; İsmail OYKUN, Nurettin SÜRÜCÜ, Raşit KOÇ, Müslim KIRAÇ, Hüseyin ÖZEGE, Yılmaz TEYİN’in seçilmesinin kabulüne, Belediye Meclisimizce yapılan işaretle oyla sonucunda, “Oybirliği” ile karar verildi.

5- Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi, Refet Bele Caddesi ve tapunun 19 O 4A pafta, 5842 ada, 11 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

6- Meclis Başkanı Av. Kazım KURT tarafından birleşime son verilerek; gündemdeki komisyonlara havale edilen konuların görüşülmesi için; Odunpazarı Belediye Meclisimizin 2019 Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı 6’ıncı birleşim 1’inci oturumunun 06 Mart 2019 Çarşamba günü, saat 17.30’da Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılması şeklindeki sözlü önergesinin kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

06 MART 2019-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

1- 01.03.2019 tarih ve 5/59 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Odunpazarı İlçesi sınırları içerisinde muhtelif mahallelerde 4 adet doğalgaz regülatör alanının imar planına işlenmesine ilişkin İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

2- 01.03.2019 tarih ve 5/60 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

3- 01.03.2019 tarih ve 5/61 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, 75.Yıl (Sultandere) Mahallesi, 18 P 1c-2d-3a-4b pafta, 4970 ada, 2 parsele ilişkin İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

4- 04.02.2019 tarih ve 3/35 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Kurtuluş Mahallesi, 20 N 4c pafta, 13733 ada, 3-4 parseller ve çevresine ilişkin İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

5- 01.03.2019 tarih ve 5/63 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi, Refet Bele Caddesi ve tapunun 19 O 4A pafta, 5842 ada, 11 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.