MART 2017 MECLİS KARAR ÖZETİ

01 MART 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

1- Mülkiyeti Belediyemize ait Yenidoğan Mahallesi 3694 ada, 3 parselde bulunan OP2-16 zemin kat 4 nolu dairenin satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

2- Mülkiyeti Belediyemize ait Alanönü Mahallesi 1272 ada, 40 parselde bulunan zemin kat 12 nolu dairenin satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

3- Mülkiyeti Belediyemize ait Alanönü Mahallesi 1272 ada, 40 parselde bulunan birinci kat 1 nolu dairenin satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

4- Mülkiyeti Belediyemize ait Alanönü Mahallesi 1272 ada, 40 parselde bulunan beşinci kat 9 nolu dairenin satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

5- Meclis Başkan Vekili Aydın ÜNLÜCE tarafından birleşime son verilerek; Odunpazarı Belediye Meclisimizin 2017 Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı 6’ncı birleşim 1’inci oturumunun 03 Mart 2017 Cuma günü saat 17.30’da Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılması şeklindeki sözlü önergesinin kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

03 MART 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

1- 01.03.2017 tarih ve 5/74 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Yenidoğan Mahallesi 3694 ada, 3 parselde bulunan OP2-16 zemin kat 4 nolu dairenin satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

2- 01.03.2017 tarih ve 5/75 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Alanönü Mahallesi 1272 ada, 40 parselde bulunan zemin kat 12 nolu dairenin satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

3- 01.03.2017 tarih ve 5/76 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Alanönü Mahallesi 1272 ada, 40 parselde bulunan birinci kat 1 nolu dairenin satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

4- 01.03.2017 tarih ve 5/77 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Alanönü Mahallesi 1272 ada, 40 parselde bulunan beşinci kat 9 nolu dairenin satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

5- Meclis Başkanı Av. Kazım KURT tarafından birleşime son verilerek; Odunpazarı Belediye Meclisimizin 2017 Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısı 7’inci birleşim 1’inci oturumunun 03 Nisan 2017 Pazartesi günü, saat 17.30’da Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılması şeklindeki sözlü önergesinin kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.