KASIM 2017 MECLİS KARAR ÖZETİ

01 KASIM 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

1- Destek Hizmetler Müdürlüğünce 2018-2019 yıllarında 21 ay süreli olarak gerçekleştirilmesi planlanan Odunpazarı Belediyesi Hizmet Binaları ve Bağlı Birimlerinde Koruma ve Güvenlik Hizmet alımı ihalesinin yıllara sari hizmet alımı niteliğinde olması nedeniyle Belediye Başkanı Av. Kazım KURT'a yıllara sari olarak ihaleye çıkılabilme yetkisi verilmesi ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

2- Deliklitaş Mahallesi, 20 N 4a pafta, 13636 ada, 1 parsel ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

3- Mülkiyeti Belediyemize ait Karahüyük Mahallesi 181 ada, 3 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

4- Mülkiyeti Belediyemize ait Çerkezkireç Mahallesi 253 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

5- Mülkiyeti Belediyemize ait Karahüyük Mahallesi 150 ada, 7 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

6- Mülkiyeti Belediyemize ait Akkaya Mahallesi 474 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

7- Mülkiyeti Belediyemize ait Sevinç Mahallesi 1863 ve 1864 parseller, Yassıhüyük Mahallesi 2276 ve 2278 parseller ile Ağapınar Mahallesi 534 parselin Büyükşehir Belediyesine devrine ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

8- 27.10.2010 tarih ve 27742 sayılı ‘'Atıksu Altyapı ve Evsel Atık Bertaraf Tesislerinin Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik'' gereğince hazırlanan 2016 yılına ait Belediyemizin Evsel Katı Atık Tarife Raporu ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

9- Baz istasyonu kurulum amacı ve bundan sonra talep edilecek baz istasyonu kurulumlarında standart oluşturulmasına ilişkin Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Çevre Sağlık ve Sosyal İşler-Hukuk Ortak Komisyonuna havalesine “Oybirliği” ile karar verildi.

10- 01.06.2016 tarih ve 12/146 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Vadişehir Mahallesi, 19 N 3d pafta, 10179 ada, 4 ve 5 parsellere ilişkin İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

11- Meclis Başkanı Av. Kazım KURT tarafından birleşime son verilerek; Odunpazarı Belediye Meclisimizin 2017 Kasım Ayı Olağan Meclis toplantısı 24’üncü birleşim 1’inci oturumunun 07 Kasım 2017 Salı günü saat 17.30’da Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılması şeklindeki sözlü önergesinin kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

07 KASIM 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

1- 01.11.2017 tarih ve 23/230 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Deliklitaş Mahallesi, 20 N 4a pafta, 13636 ada, 1 parsel ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

2- 01.11.2017 tarih ve 23/229 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Destek Hizmetler Müdürlüğünce 2018-2019 yıllarında 21 ay süreli olarak gerçekleştirilmesi planlanan Odunpazarı Belediyesi Hizmet Binaları ve Bağlı Birimlerinde Koruma ve Güvenlik Hizmet alımı ihalesinin yıllara sari hizmet alımı niteliğinde olması nedeniyle Belediye Başkanı Av. Kazım KURT'a yıllara sari olarak ihaleye çıkılabilme yetkisi verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

3- 01.11.2017 tarih ve 23/231 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Karahüyük Mahallesi 181 ada, 3 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

4- 01.11.2017 tarih ve 23/232 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Çerkezkireç Mahallesi 253 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

5- 01.11.2017 tarih ve 23/233 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Karahüyük Mahallesi 150 ada, 7 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

6- 01.11.2017 tarih ve 23/234 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Akkaya Mahallesi 474 parselde bulunan taşınmazın satışına ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

7- 01.11.2017 tarih ve 23/235 sayılı Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Sevinç Mahallesi 1863 ve 1864 parseller, Yassıhüyük Mahallesi 2276 ve 2278 parseller ile Ağapınar Mahallesi 534 parselin Büyükşehir Belediyesine devrine ilişkin Plan ve Bütçe-Hukuk Ortak Komisyon Raporunun kabulüne, “Oybirliği” ile karar verildi.

8- Meclis Başkanı Av. Kazım KURT’un Odunpazarı Belediye Meclisimizin 2017 Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısı 25’inci birleşim 1’inci oturumunun 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 17.30’da Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılması şeklindeki sözlü önergesinin kabulüne “Oybirliği” ile karar verildi.