Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’TAN KİREÇ MAHALLESİ’NE TAZİYEEVİ

Başkan Kurt’tan Kireç Mahallesi’ne taziyeevi

20 Ocak 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, seçim öncesinde hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak Kireç Mahallesi sakinlerine verdiği taziyeevi sözü için kolları sıvadı. Kireç Mahallesi’nde taziyeevi için çalışmalar başladı. Çalışmaları yerinde görmek için Kireç Mahallesi’ne giden Başkan Kurt, Mahalle Muhtarı Mustafa Doğan ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Sevinç, Çavlum, Ağapınar ve Kireç Mahallelerine taziyeevi yapılacağına dair hemşehrilerine söz vermişti. Başkan Kurt, hemşehrilerine verdiği sözü tuttu. Kireç Mahallesi’nde Başkan Kurt’un talimatı ile taziyeevi için çalışmalar başladı. Muhtarlık, köy konağı ve doktor odasının da yer alacağı taziyeevi, 360 m2 olacak. Kireç Mahallesi Taziyeevi için çalışmalara başlayan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, taziyeevinin temelini attı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da çalışmaları başlayan taziyeevinde incelemelerde bulunmak için Kireç Mahallesi’ne gitti. Mahalleyi gezen Başkan Kurt, taziyeevinin yapılacağı alanda inceleme yaptı. Başkan Kurt, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kurt, taziyeevi hakkında bilgi aldıktan sonra Kireç Mahallesi’ni gezdi. Kireç Mahalle Muhtarı Mustafa Doğan ve Kireçliler ile bir araya gelen Başkan Kurt, Doğan ve Kireç sakinleri ile bir süre sohbet etti. Doğan ve mahalle sakinlerinin ekonomik kriz ve koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşadıkları sorunları dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Pandemi ile iyice derinleşen ekonomik krizin çiftçinin belini büktüğünü söyleyen Başkan Kurt, geçimini tarım ve

hayvancılıkla sağlayan çiftçinin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. Kireç Mahallesi’nde inşaatı başlayan taziyeevinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Kurt, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Başkan Kurt, kırsal mahallelerde gerçekleştirdikleri çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.