Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

AŞEVİ’NDE YILBAŞI MESAİSİ

Aşevi’nde yılbaşı mesaisi

3 Ocak 2021 Pazar

Yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Odunpazarı Belediyesi Aşevi, yeni yılda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Aşevine yemeklerini almaya gelen ihtiyaç sahiplerine yemeklerinin yanı sıra, yılbaşı paketi de dağıtıldı. Akşam saatlerinde ise kolluk kuvvetlerinin nöbet noktaları ziyaret edilerek, sıcak çorba ikramı yapıldı.  

Yeni yıl mesaisi, Aşevi’nde erken başladı. Yemek hazırlıklarına sabahın erken saatlerinde başlayan Aşevi personeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yeni yıl paketleri de hazırladı. Modern donanıma sahip Aşevi’nde titizlikle hazırlanan yemekler bir taraftan ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, diğer taraftan da hazırlanan yılbaşı paketleri takdim edildi.

Aşevi bahçesinde gerçekleştirilen yeni yıl kutlamasında, sosyal mesafenin korunmasına önem verildi. Aşevi bahçesi girişinde ihtiyaç sahiplerinin ateşleri ölçülerek, ellerine dezenfektan sıkıldı. Vatandaşlara hediye paketlerini ulaştıran Aşevi yetkilileri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un selam ve yeni yıl dileklerini ileterek vatandaşların yeni yılını kutladı. Odunpazarı Belediyesi tarafından dağıtılan yılbaşı paketini alan vatandaşlar da kendilerine verdiği destek ve iyi dilekleri için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

KOLLUK KUVVETLERİNE SICAK ÇORBA İKRAMI

Aşevi’nin mesaisi akşam saatlerinde de devam etti. Yılbaşı ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle görev başında olan kolluk kuvvetlerini de unutulmadı. Kolluk kuvvetlerinin nöbet tuttuğu noktalara giden Aşevi yetkilileri, onlara sıcak çorba ve meyve ikramı yaptı. Kolluk kuvvetlerine iyi mesailer dileyen Aşevi yetkilileri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un selam ve yeni yıl dileklerini iletti. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.