Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI'DAN KLASİK MÜZİK TARİHİ SÖYLEŞİLERİ

Odunpazarı'dan Klasik Müzik Tarihi Söyleşileri

28 Aralık 2020 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, online atölye ve söyleşilere devam ediyor. Belediye tarafından koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında evden çıkamayan vatandaşların, evlerinde kaliteli vakit geçirmeleri için gerçekleştirilen online atölye ve söyleşilerden biri de Klasik Müzik Tarihi Söyleşileri. Ceren Özdemir Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Klasik Müzik Tarihi Söyleşileri, her pazartesi saat 20:00’de Zoom üzerinden yapılıyor.

Anadolu üniversitesi Konservatuarı Müzikoloji Bölümünden Erdem Tekbasan ve Ali Önal tarafından gerçekleştirilen Klasik Müzik Tarihi Söyleşisinde, müzik ve tarihin içerisinde başlangıçta batı sanat müziğinin dönüm noktaları ve günümüze kadar ulaşmış isimlerinin ele alınıyor. Hem dinleti örnekleri hem de müziğin kendi içerisindeki dönemsel dinamiklerinin konuşulduğu söyleşide, Klasik Müziğe yön veren kişilerin hayat hikayeleri de katılımcılarla paylaşılıyor.

Klasik Müzik Tarihi Söyleşisine katılmak isteyen vatandaşların, odunpazarıgenclik instagram hesabına mesajla başvurması gerekiyor.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.