Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

VADİŞEHİR’DEKİ YAŞLI BAKIM MERKEZİ’NE LÜTFÜ YÜKSEL ADI VERİLECEK

Vadişehir’deki Yaşlı Bakım Merkezi’ne Lütfü Yüksel adı verilecek

1 Ağustos 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Lütfü Yüksel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Lütfü Yüksel protokol imzaladı.  Protokol gereği, Vadişehir’de inşaatı devam eden Yaşlı Bakım Merkezine ayni ve işçilik yardımı karşılığında Lütfü Yüksel’in adı verilecek. Protokol töreninde konuşan Başkan Kurt, “Bize yaptıkları bağış nedeniyle Yüksel Ailesine özellikle de Lütfü Yüksel’e çok teşekkür ediyorum. Yapılan iyilikler hiçbir zaman unutulmaz. Eskişehirliler ve Odunpazarlılar kendisine minnet duyacaktır” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un makamında gerçekleşen protokol törenine Başkan Kurt, Lütfü Yüksel ile aile üyeleri katıldı. İmzalanan protokole göre Lütfü Yüksel Vadişehir’de inşaatı devam eden ve mülkiyeti Odunpazarı Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım Merkezine ayni ve işçilik yardımı yapacak. Bu yardım karşılığında da Yaşlı Bakım Merkezine Lütfü Yüksel adı verilecek. 

YAPILAN İYİLİKLER HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAZ

Protokol töreninde konuşan Başkan Kurt, “Vadişehir Mahallesine yapmakta olduğumuz Yaşlı Bakım Merkezinin kaba inşaatı bittikten sonraki bölümünü tamamlamak üzere Yüksel Ailesi ile protokol imzaladık. Sevgili Lütfü Yüksel ve eşi, Seyitgazili hemşehrilerimiz. Bize, çok büyük bir katkı sundular. Bundan sonra Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi, Lütfü Yüksel adını alacak ve bu isimle faaliyetine başlayacak. Bize yaptıkları bağış nedeniyle Yüksel Ailesine özellikle de Lütfü Yüksel’e çok teşekkür ediyorum. Yapılan iyilikler hiçbir zaman unutulmaz. Eskişehirliler ve Odunpazarlılar kendisine minnet duyacaktır. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

LÜTFÜ YÜKSEL’DEN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Başkan Kurt’un ardından konuşan Lütfü Yüksel,  bu günü yaşamayı çok arzu ettiğini belirtti. Yüksel, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Çok arzu ettiğim böyle bir günü gördüğüm için çok mutluyum. Odunpazarı Belediyesi meclis üyelerinin oy birliği ile karar aldığını duyunca çok mutlu oldum. Beni çok duygulandırdı, meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yatırımın hoşuma giden bir tarafı da yaşlı bakım merkezinde bir sağlık kliniğinin olmasıdır. 

Bunlar gerçekten güzel şeyler. Hayırlı olsun. Bu işe vesile olan Başkan Kazım Kurt’a, Belediye Meclisimizin üyelerine şükran borçluyum, teşekkür ediyorum. Umarım, Allah mahcup etmez.”  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.