Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASININ KAPANIŞ TÖRENİ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Uluslararası Fotoğraf Yarışmasının Kapanış Töreni Pazar günü yapılacak

15 Haziran 2023 Perşembe

Odunpazarı ve Mihalıççık belediyelerinin Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında düzenlediği  ‘sevgi’ temalı “Severek Sevilerek 100 Yıl” Uluslararası Fotoğraf Yarışmasının kapanış töreni, 18 Haziran Pazar günü yapılacak. Fotoğraf sergisi ve Pınar Ayhan ile Leonida Timuş Konserinin de düzenleneceği kapanış töreni, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde olacak. 

Odunpazarı Belediyesi ve Mihalıççık Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ‘Sevgi’ temalı uluslararası fotoğraf yarışması düzenledi. Osman Yaşar Tanaçan, Doç. Dr. Feyyaz Bodur, Reha Bilir, Alper Meranezlioğlu ve Serdar Akyay’ın jüri üyeliği yaptığı  ‘Severek Sevilerek 100. Yıl Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na; 594 kişi, 1967 fotoğraf ile katıldı. Yurt dışından 306, Türkiye’nin farklı illerinden 224, Eskişehir’den ise 40 kişinin başvurduğu yarışmada, 530 kişinin fotoğrafları jüri tarafından değerlendirmeye uygun görüldü. 

“Severek Sevilerek 100 Yıl” Uluslararası Fotoğraf Yarışmasının Kapanış Programı 18 Haziran Pazar günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde (AKM) yapılacak. Kapanış töreni saat 18.30’da yarışmaya katılan 45 adet fotoğrafın sergileneceği, Fotoğraf Sergisi ile başlayacak. Ardından da saat 19.30’da Leonida Timuş sahneye çıkarak, kısa bir performans sergileyecek. Timuş’un ardından Pınar Ayhan sahneye alarak katılımcılara muhteşem bir müzik şöleni sunacak.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.