Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

TÜRKİYE’NİN İLK KADIN BİLİM KURGU YÖNETMENİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK

Türkiye’nin ilk kadın bilim kurgu yönetmeni gençlerle bir araya gelecek

16 Ocak 2024 Salı

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye’nin ilk kadın bilim kurgu yönetmeni Serpil Altın ile söyleşi düzenleyecek. 17 Ocak 2024 Çarşamba günü Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek olan söyleşi saat 19.00’da başlayacak. 

Odunpazarı Belediyesi’nin Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde düzenlediği onlarca atölyeden biri de Kısa Film Atölyesi. Dönem boyunca çeşitli çalışmalar yapan Kısa Film Atölyesi, şimdi de Türkiye’nin ilk kadın bilim kurgu yönetmeni ile söyleşi gerçekleştirecek. Atölye eğitmeni aynı zamanda da yönetmen olan Sezgin Sönmez’in moderatörlüğünü yapacağı söyleşiye, Türkiye’nin ilk kadın bilim kurgu yönetmeni Serpil Altın ile Yapımcı, Senarist ve Yönetmen Korhan Uğur konuşmacı olarak katılacak. “Türk Sinemasında bilim kurgu türünün ve kadın yönetmenlerin yeri” ve “2121 Bir Zamanlar Gelecek” filminin konuşulacağı söyleşi, 17 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da yapılacak. 

Söyleşiden bir gün sonra 18 Ocak Perşembe günü saat 19.30’da Cinetime Eskişehir’de 2121 Bir Zamanlar Gelecek filminin gösterimi yapılacak. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.