Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

TRAFİK KURALLARINI PRATİK YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENDİLER

Trafik kurallarını pratik yaparak ve yaşayarak öğrendiler

31 Mayıs 2024 Cuma

Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri, yaşayarak öğrenmeye devam ediyor. Son olarak Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden minikler, trafik kurallarını yaşayarak öğrendi. 

Eskişehir’in belediyelere ait ilk engelli kreşi olan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde, eğitim devam ediyor. 3-6 yaş otizm ve zihinsel engelli çocukların eğitim ve öğretim gördüğü kreşte, son olarak Çocuk Trafik Eğitim Parkı’na gezi düzenlendi. Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden minikler, trafik kurallarını, trafik ışıklarını trafik polisleri eşliğinde pratik yaparak ve öğrendi. 

ENGELSİZ KREŞTE EĞİTİM DEVAM EDİYOR

Engelsiz Kreşte, çocukların 3 saatlik grup eğitimlerinden yararlandığını kaydeden yetkililer, “Oyun, müzik, spor, sanat etkinlikleri, masa etkinlikleri yapan çocuklar, bahçeye de çeşitli ürünler ekiyor. Sosyal becerilerin gelişmesi için sosyal hayata uyum, akademik gelişim ve iletişim becerileri konularında da etkinler gerçekleştiren çocuklar, her anlamda gelişimlerini sağlamaya devam ediyor. Hedefimiz; 3-6 yaş arasındaki öğrencilerimizi günlük yaşam becerilerinde ve sosyal hayat çalışmalarında bağımsızlaşmalarını sağlamak” dedi. Yetkililer, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen bu etkinliğinde çocukların eğitiminin birer parçası olduğunu dile getirdi. 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde başvurular devam ediyor. Vadişehir Mahallesi Tekin Alp Caddesi 73/1 adresinde bulunan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ne kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların kreşe giderek başvuru formu doldurması gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0222 217 77 12 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.