Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

TOSFED’TEN BAŞKAN KURT’A ÖDÜL

TOSFED’ten Başkan Kurt’a ödül

15 Ocak 2024 Pazartesi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a “2023 Sezonunda En Başarılı Ulusal Ralli Yarışını Organize Eden Kurum” ödülü verdi. Ödülünü alan Başkan Kurt, Odunpazarı’na Otomobil Sporları Pisti yapacaklarını duyurdu. 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2023 Gala Gecesi, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Zorlu PSM’de gerçekleştirildi. 2023 sezonunda ve klasik otomobil şampiyonalarında dereceye giren sporcu ve takımların ödüllerine kavuştuğu törene Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, TOSFED Başkan Yardımcısı Cemil Onur Sürmeli’nin yanı sıra spor, siyaset, iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

“ODUNPAZARI’NA OTOMOBİL SPORLARI PİSTİ YAPACAĞIZ”

Gecede farklı kategoride dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Gecede ödül alan isimlerden biri de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt oldu. Başkan Kurt, “2023 Sezonunda En Başarılı Ulusal Ralli Yarışını Organize Eden Kurum” ödülünü aldı. Başkan Kurt’a ödülünü Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkan Yardımcısı Cemil Onur Sürmeli takdim etti. Ödülünü alan Başkan Kurt, kısa bir konuşma yaptı. Üçlertoprağı ve Sürmeli’ye teşekkür eden Başkan Kurt, “Eskişehir’de otomobil sporları deyince Banazalar’ı, Onur Sürmeli’yi biliyoruz. Şimdi de Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcımız Evren Olcay’ı biliyoruz. Onlarla yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda özellikle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkan Yardımcısı Onur Sürmeli’nin ısrarıyla Odunpazarı’na Otomobil Sporları Pisti yapmaya karar verdik. Bu çalışmalarımızı destekleyen Federasyon Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu karar Şubat ayında meclisten geçtikten sonra sizi bir protokol ya da iş birliği sözleşmesi için kentimize davet ediyorum” dedi.  

Başkan Kurt konuşmasının ardından TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı’na Odunpazarı Belediyesi Cam Atölyesinde hazırlanan plaketi takdim etti.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.