Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

TOKATHAN GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Tokathan Güzelleştirme Derneği Başkan Kurt’u ziyaret etti

17 Mart 2021 Çarşamba

Tokathan Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr. Resmiye Töre Beşikçi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Dr. Resmiye Töre Beşikçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Güncel siyasetten, Kovid 19 salgınına kadar birçok konun konuşulduğu ziyarette Tokathan Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr. Resmiye Töre Beşikçi, dernek çalışmaları hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. “Köyümüzü ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye taşımak için 2020 yılında derneğimizi kurduk. Köyümüzde sosyal bir mekân açarak; öncelikle gençler ve kadınlara ekonomik gelir kazandıracak kurslar vermek, doğa ve çevreye faydalı çeşitli etkinlikle düzenlemek istiyoruz. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt da bizim örnek aldığımız bir büyüğümüz. Onun deneyimlerinden faydalanmak ve desteğini almak için kendisini ziyaret ettik” diyen Beşikçi,  Başkan Kurt’u Odunpazarı’nda hayata geçirdikleri çalışmalar için tebrik etti. Beşikçi, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Tokathan Güzelleştirme Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Kurt, Dernek Başkanı Dr. Resmiye Töre Beşikçi’ye çalışmalarında başarılar diledi. Hemşehri derneklerinin kültür ve geleneklerin yeni nesillere aktarılmasında büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak hemşehri dernekleri ile işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini söyledi. 
  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.