Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

TEKNOKENT YÖNETİCİLERİ BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Teknokent yöneticileri Başkan Kurt’u ziyaret etti

16 Eylül 2021 Perşembe

Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı - ATAP A.Ş. Genel Müdürü Sedat Telçeken, Müdür yardımcısı İpek Aslı Tiryaki ve Mavi Prizma A.Ş. sahibi Beyhan Özdemir, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. 

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Telçeken, Teknopark’ın faaliyetleri hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Telçeken, Eskişehir’deki Teknopark ile ülke sanayisinin uluslararası alanda rekabet edebilir olması ve ihracata yönelik bir yapıya kavuşturulması için teknolojik bilgi üretmek ve üretimde verimliği arttırmayı amaçladıklarını ifade etti. 

Mavi Prizma A.Ş. sahibi Beyhan Özdemir de Avrupa Birliği 9. Çerçeve Programı olan Ufuk Avrupa hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Ufuk Avrupa Programı’na yönelik geliştirecekleri proje için Başkan Kurt’tan destek isteyen Özdemir, Odunpazarı Belediyesi ile işbirliği içinde olmak istediklerini söyledi. 

Başkan Kurt, Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı - ATAP A.Ş. Genel Müdürü Sedat Telçeken, Müdür yardımcısı İpek Aslı Tiryaki ve Mavi Prizma A.Ş. sahibi Beyhan Özdemir’e ziyaretleri için teşekkür etti. Eskişehir’in hak ettiği noktaya gelmesi için Teknopark’ın çok önemli olduğunu belirtti. Ufuk Avrupa Programı’na yönelik geliştirecekleri proje için de Odunpazarı Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Kurt, bu tür işbirliklerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.