Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

SEYİTGAZİLİ ÇOCUKLAR OYUN DENEY ATÖLYESİ İLE HEM ÇOK EĞLENDİ HEM DE ÖĞRENDİ

Seyitgazili çocuklar oyun deney atölyesi ile hem çok eğlendi hem de öğrendi

12 Nisan 2022 Salı

Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ile Seyitgazi’de bulunan bir köy okulunda oyun deney atölyesi düzenledi. Oyun deney atölyesi yoğun ilgi görürken, çocuklar gün boyu gönüllerince eğlendi.  

Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, üniversite kulüpleri ve demokratik kitle örgütleri ile işbirliği yapmaya devam ediyor. Ceren Özdemir Gençlik Merkezi, son olarak Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ile Seyitgazi Kümbet Köyünde bulunan Şehir Ekrem Saygı İlk ve Orta Okulunda oyun deney atölyesi düzenledi.

Çocuklar oyun deney atölyesine yoğun ilgi gösterdi. Oyun deney atölyesinde çok eğlendiklerini söyleyen çocuklar, Odunpazarı Belediyesi ve Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllülerine teşekkür etti. 

Çocuklarla bir arada olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri, kendilerine bu imkânı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’ne teşekkür etti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.