Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

SAYIN VALİ AKSOY’DAN BAŞKAN KURT’A İADE-İ ZİYARET

Sayın Vali Aksoy’dan Başkan Kurt’a iade-i ziyaret

21 Eylül 2023 Perşembe

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği görevine atanan Sayın Vali Hüseyin Aksoy, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a iade-i ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın’dan Eskişehir’e atanan Sayın Vali Hüseyin Aksoy’u, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç makamında ziyaret etmişlerdi. Bu kapsamda Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, Başkan Kurt’a iade-i ziyarette bulundu. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Sayın Vali Aksoy, Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı bulunduğu yerden daha iyi bir konuma taşıma noktasında birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini kaydetti. Sayın Vali Aksoy, konuk severliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Sayın Vali Aksoy’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kurt, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında Sayın Vali Aksoy’a bilgi verdi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.