Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ŞAMPİYON ODUNPAZARI SPOR!

Şampiyon Odunpazarı Spor!

12 Haziran 2023 Pazartesi

Odunpazarı Spor Kulübü sporcuları Feyza Özen ve İclal Arslan, Sivas'ta yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) Final Yarışmaları’nda Türkiye Şampiyonu oldular. Bir şampiyonluk haberi de Bilecik’te düzenlenen U-15 Türkiye Şampiyonasından geldi. Şampiyonada ter döken Odunpazarı Spor Kulübü, birinci kademe maçlarında rakiplerini yenerek şampiyon oldu. 

ATLETLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Atletizm Federasyonu Sporcu Eğitim Merkezleri Final Yarışmaları Sivas'ta yapıldı. Yapılan yarışlarda Feyza Özen, 2010 doğumlularda üçlü yarışmada Türkiye şampiyonu oldu.  İclal Arslan ise başka bir kategoride Türkiye ikincisi oldu. Nisan ve Mayıs aylarında 31 ilde 1700 kız 1600 erkek toplam 3 bin 300 sporcunun katılımıyla yapılan il seçmelerinin ardından Sporcu Eğitim Merkezleri Türkiye finalleri 9-11 Haziran tarihlerinde Sivas'ta gerçekleştirildi. Eskişehir’i temsilen Odunpazarı Spor Kulübü sporcusu Feyza Özen, 2010 doğumlu Küçük Kızlar kategorisinde yarıştı. Özen, üçlü yarışmalarda (60 mt - fırlatma topu - uzun atlama) Türkiye Şampiyonu oldu. Odunpazarı Spor Kulübü sporcularından İclal Arslan da 2010 doğumlu kızlar 80 metrede Türkiye ikinciliği gurunu yaşadı. 

U-15’TE ŞAMPİYON ODUNPAZARI

Bir şampiyonluk haberi de Bilecik’te düzenlenen U-15 Türkiye Şampiyonasından geldi. Birinci kademe maçlarını kazanan Odunpazarı Spor Kulübü, İstanbul Demirspor ile final maçı oynadı. 0-0 biten maçın ardından atılan penaltılar ile İstanbul Demir Spor’u 6-5 mağlup eden Odunpazarı Spor Kulübü, şampiyon olarak birinci kademeyi tamamladı. 

SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Şampiyon sporcuları tebrik eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, spor ve sporcuların en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak açtığımız ücretsiz spor kurslarıyla, ücretsiz halı sahalarımızla Odunpazarı’nda spor yapmak isteyen herkese kapımız açık. Biz sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz. Bu tür başarılar da bize büyük bir gurur yaşatıyor. Ben tüm sporcularımıza yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyorum” dedi.  

Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Spor Kulübü Başkanı Adnan Evren Olcay, "Şampiyon sporcularımızı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. SEM şampiyonu sporcularımız, başarısı ile Gençlik ve Spor Bakanlığında burs almaya hak kazandı. Başarıları daim, yolları açık olsun. Şampiyon olan tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.