OKUL BAHÇELERİNDE KAR TEMİZLİĞİ

Okul bahçelerinde kar temizliği

2 Şubat 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler sorumluluk alanında bulunan okulların giriş-çıkışları ve bahçelerinde kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 7 Şubat Pazartesi günü eğitim öğretime başlayacak olan okullarda kar temizleme çalışması yapıyor. Ekipler, öğrencilerin kardan ve buzdan etkilenmemesi için özel donatılmış araçlarla çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Okullara yönelik çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirten yetkililer, 7 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2.yarıyıl öncesi özellikle okul bahçelerinde biriken karları temizlendiklerini belirterek, öğrencilere güvenli bir ortam oluşturduklarını ifade etti.