Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI'NDA 2020 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Odunpazarı'nda 2020 Faaliyet Raporu kabul edildi

6 Nisan 2021 Salı

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı 8’inci Birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Nikâh Salonu, toplantı öncesinde Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dezenfekte edilerek, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. Meclis toplantısına gelenler ateşi ölçülerek ve HES kodları kontrol edilerek salona alındı. 

Meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden 5’i oy birliği ile 1 gündem maddesi ise oy çokluğu ile kabul edildi. Görüşülen gündem maddelerinden ön plana çıkan; Odunpazarı Belediyesi’nin 2020 Faaliyet Raporu oldu.

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin 2020 Faaliyet Raporu ile ilgili düşüncelerini ifade eden meclis üyelerine teşekkür ederek, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan tüm personeli 2020’de gösterdikleri çaba için tebrik etti. Odunpazarı Belediyesi’nde her zaman şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Kurt, “2020 yılında Odunpazarı Belediyesi olarak, başarılı bir hizmet dönemi geçirdik. Bu başarımızın kanıtı bütçemizde 40 milyon TL fazla vermesidir. Pandeminin arkasına saklanmadan, sosyal belediyecilik alanında birçok hizmet gerçekleştirdik” şeklinde konuştu. 2020 yılında Odunpazarı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan Başkan Kurt, gelir ve giderlerini en iyi yöneten belediye olduğunu ifade ederek, Sayıştay’ın çalışmalarında görülebileceğini söyledi. 

Meclis toplantısının 2020 Faaliyet Raporu ile ilgili gündem maddesi yapılan konuşmaların ardından oylandı. Odunpazarı Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 3 Mayıs Pazartesi günü saat 17:30’da Odunpazarı Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılmasına karar verildi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.