Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI YAZ SPOR OKULLARI İÇİN COŞKULU AÇILIŞ TÖRENİ

Odunpazarı Yaz Spor Okulları için coşkulu açılış töreni

12 Temmuz 2024 Cuma

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları için açılış töreni düzenlendi. Hasan Doğan Spor Tesislerinde yapılan tören, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Törende, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, veliler ve spor okullarına katılan çocuklar yer aldı.

Her sene açtığı yaz okullarıyla yüzlerce öğrenciye spor yapma imkânı tanıyan Odunpazarı Belediyesi, 2024 Yaz Spor Okulu’nun açılışını gerçekleştirdi. Odunpazarı Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan ‘Yaz Spor Okulları’ ile öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmesini sağlıyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Hentbol, Jimnastik, Atletizm ve Taekwondo branşlarında faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda yaklaşık 600 çocuk spor yapıyor. 8 farklı branşta düzenlenen Yaz Spor Okulları için Hasan Doğan Spor Tesislerinde açılış programı düzenlendi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, veliler ve Yaz Spor Okullarına katılan çocukların yer aldığı törende, Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar çeşitli gösterilerde düzenledi. Çocuklar ve veliler Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Başkan Kurt sahaya inince, Başkan Kurt’a doğru koşan çocuklar, yaptıkları sporlar ile ilgili bilgi verdi. Çocuklarla ilgilenen, sohbet eden Başkan Kurt, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak her yıl düzenledikleri yaz spor okullarını bu yıl da gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaz Spor Okullarında 600’e yakın sporcu ile faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Kurt, “Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Hentbol, Jimnastik, Atletizm ve Taekwondo Yaz Spor Okulları açtık. Çocukların yaz tatilinde iyi vakit geçirmesi, yeteneklerinin tespit edilmesi ve gelecekte yapacakları sporun belirlenmesi için gerçekleştirdiğimiz bir uygulama. Herkes memnun, biz de memnunuz. Sosyal belediyecilik ve toplumsal anlamda da bir katkı olsun diye her yıl Yaz Spor Okulları düzenliyoruz” dedi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.