Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI SPOR İŞLERİ YIL SONU GÖSTERİSİNDE CUMHURİYET VURGUSU

Odunpazarı Spor İşleri Yıl Sonu Gösterisinde Cumhuriyet vurgusu

6 Haziran 2023 Salı

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne bağlı spor kompleksleri, Yıl Sonu Gösterisi gerçekleştirdi. Müzik ve dans dolu gecede sporcular, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına vurgu yaparak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünün yazılı olduğu pankart açtı. 

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, çok sayıda Eskişehirli katıldı. Gerçekleştirilen programda; 2022-2023 eğitim döneminde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan spor ve dans salonlarına giden katılımcılar, hünerlerini gösterdi. Gösteriye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

GÖSTERİLER İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Aerobik, Zumba, Samba, Mambo ve Step/Aerobik gibi birçok dalda eğitim alan sporcuların sergilediği Hint Müzikleri ve Bollywood Dansları, Pilates Ve Jimnastik Bale, Zumba, Step Aerobik, Bale, Acro Yoga ve dans gösterileri, konuklara müzik ve dans dolu kıpır kıpır bir gece yaşattı. Katılımcılar ve eğitmenler spor ve dansı birleştirerek oluşturdukları koreografilerle konuklardan tam not aldı. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği yıl sonu dans gösterisinde yaklaşık 100 sporcu yer aldı. 30’dan fazla farklı müzik ve dansın yer aldığı gösteride, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına vurgu yapıldı. Gösteride kursiyerler “Öncü 100 Güçlü 100 Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı” ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünün yazılı olduğu pankart açtı. 

HİZMETİ HALKIN AYAĞINA GÖTÜREN BİR MANTIKLA HAREKET EDİYORUZ

Gecede konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yıl sonu gösterisinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Kurt, “Bugün Spor İşleri Müdürlüğümüzün bir yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaların ürünlerini izleyeceğiz. Biz, Odunpazarı Belediyesi olarak, hizmeti halkın ayağına götüren bir mantıkla hareket ediyoruz. Halk merkezlerinde yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaları da böyle gösterilerle sergiliyoruz. Ben bütün öğretmen ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bize destek olan sizlere teşekkür ediyorum. Cesaretle sporu yapan, bu çalışmaları yürüten arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.