Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLDU

Odunpazarı Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürdü.  Tam kapanmanın olduğu günlerde de çalışmalarına devam eden Aşevi, kapanma nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşların yemeklerini evlerine götürdü.  

Koronavirüs salgını, yaşanan ekonomik kriz, Ramazan Ayının ve tam kapanmanın aynı günlere denk gelmesi, zaten ekonomik olarak sıkıntı çeken ailelerin durumunu daha da kötüleştirdi. 
Odunpazarı Belediyesi, yaşanan olumsuz tablodan etkilenerek ocakta tenceresini kaynatamaz duruma gelen ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Halk Market ve Aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatan Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek desteği sağladı. 

Hijyenik bir ortamda hazırlanarak, paketlenen sıcak yemekler, belediye ekipleri tarafından her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürüldü. Aşevi, Ramazan Ayı boyunca her gün 3 bin kişiye iki öğün sıcak yemek ulaştırdı. Aşevi, sıcak yemek dışında yüzlerce ihtiyaç sahibine temel gıdalardan oluşan erzak paketleri de dağıttı.

Aşevi, koronavirüs nedeniyle karantina altına alınan vatandaşlara da sıcak yemek desteğini sürdürdü. Karantina altında olan ve Aşevinden talepte bulunan vatandaşların evlerine, belediye ekipleri tarafından her gün iki öğün sıcak yemek götürüldü. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.