ODUNPAZARI’NDAN YAZ ATÖLYELERİ

Odunpazarı’ndan Yaz Atölyeleri

19 Haziran 2022 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, piyano, bağlama, gitar, ney, keman ve ritim atölyesi açacak. Müzik Bölümü Yaz Atölyeleri için kayıtlar 20 Haziran Pazartesi günü (Yarın) başlıyor.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Müzik Bölümü Yaz Atölyeleri açıyor. Piyano, bağlama, gitar, ney, keman ve ritim branşlarında gerçekleştirilecek atölyeler için kayıtlar, 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Müzik Bölümü Yaz Atölyesi’ne kayıt yaptırmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe. Kurslar ise 4 Temmuz Pazartesi başlayacak.

Müzik Bölümü Yaz Atölyelerinin kayıtları Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılırken, detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 222 233 05 82 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.