Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN YAZ OKULU

Odunpazarı’ndan özel gereksinimli bireyler için Yaz Okulu

13 Haziran 2023 Salı

Odunpazarı Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için Yaz Okulu açıyor. Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek Yaz Okulu için kayıtlar başladı. 

Engelsiz bir Odunpazarı için çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için gerçekleştirdiği etkinliklere Yenikent Mahallesi Seramik Park'ta bulunan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam ediyor. Özel gereksinimli bireylerin bir araya gelerek sosyalleşmesi, iletişim kurabilmesi, fiziksel gelişimlerinin sağlanması, bireysel becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmesi için çalışmalar yapan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi,  özel gereksinimli bireyler için Yaz Okulu açıyor.  6-12, 13-16 ve 16+ yaş gurupları için açılacak olan Yaz Okulu için kayıtlar başladı. Atölye ve kursların yer alacağı Yaz Okuluna kayıt yaptırmak isteyen bireyler, 20 Haziran Salı Gününe kadar ön kayıt yaptırabilir. Yaz Okulunda; Akıl Oyunları Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Oyun Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Tamir Atölyesi ile müzik, ritim ve spor kursları yer alacak. Yaz Okuluna kayıt yaptırmak isteyenlerin Çözger ve var ise diğer engel raporlarını içeren belge ile başvurmaları gerekiyor. 

Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi Yaz Okulu için detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Yenikent Mahallesi Necdet Yıldırım Sokak Seramik Park İçi’nde yer alan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezine gidebilir ya da hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında 0 222 227 86 38 numaralı telefonu arayabilir. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.