Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN KUAFÖR HİZMETİ

Odunpazarı’ndan özel gereksinimli bireyler için kuaför hizmeti

29 Mart 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için çalışmalarını sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi, ESKUBER ile birlikte özel gereksinimli bireyler için kuaför hizmeti vermeye başladı. Her ayın ilk ve üçüncü haftasında Salı günleri kadınlar, Çarşamba günleri ise erkeklere verilen kuaför hizmetinden, faydalanmak isteyen vatandaşların randevu alması gerekiyor. 

Odunpazarı Belediyesi, sosyal ve halkçı çalışmalarına devam ediyor. Özel gereksinimli bireylere her zaman yardım eli uzatan Odunpazarı Belediyesi, çeşitli kurum, kuruluş ve meslek odaları ile protokoller imzalayarak vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi geçtiğimiz aylarda Eskişehir Berberler, Kuaförler, Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESKUBER) ile protokol imzalayarak örnek bir çalışmayı hayata geçirmişti. 

İmzalan protokol kapsamında Yenikent Mahallesi Seramik Park içinde yer alan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde özel gereksinimli bireyler için kuaför hizmeti verilmeye başlandı. COVİD- 19 önlemlerinin alındığı Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde her ayın ilk ve üçüncü haftası Salı günleri kadınlara, Çarşamba günleri ise erkeklere kuaförlük hizmeti verilecek.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen özel gereksinimli bireylerin ailelerinin, Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0 222 250 76 46 ya da Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nin 0 222 227 86 38 numaralı telefonlarını arayarak randevu almaları gerekiyor.  

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.