Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN EV VE SÜS HAYVANLARI İLE İLGİLİ EĞİTİM

Odunpazarı’ndan ev ve süs hayvanları ile ilgili eğitim

4 Temmuz 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu Yönetmeliği üçüncü kısım ikinci bölüm uyarınca ev hayvanı satan kişilere, “Ev Hayvanlarının Üretim, Satış, Barınma ve Eğitim Yerlerinde Uygulanacak Kurallar, Bu Hayvanların Bakımı ve Korunması” konularında eğitim düzenledi. 

Ev hayvanlarının; üretim, satış, barınma ve eğitim yerlerinde refah içinde tutulmasını sağlamak ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla gerçekleşen eğitim, Gökmeydan Mahallesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binasında gerçekleştirildi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Eskişehir Şube Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerinin sunum yaptığı eğitim çalışmasında, katılımcılara Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, CİTES Sözleşmesi, 5199 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik, Ev Hayvanlarının Üretim, Satış, Barınma Ve Eğitim Yerleri Hakkında Yönetmeliği, hayvan ekolojisi, davranışı, bakımı ve beslenmesi ve hayvan hastalıkları konuları anlatıldı. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.