Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN ERKEK MUHTARLARA KADINA YÖNELİK ŞİDDET EĞİTİMİ

Odunpazarı’ndan erkek muhtarlara kadına yönelik şiddet eğitimi

27 Kasım 2022 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan erkek muhtarlara kadına yönelik şiddet ve şiddetin türleri ilgili eğitim verdi. 

Kadına yönelik şiddet ile ilgili farkındalık yaratmak ve şiddetin önüne geçmek için bir süredir çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, belediyede çalışan erkek personellerden sonra, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan erkek muhtarlara da kadına yönelik şiddet ve şiddetin türleri ilgili eğitim verdi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitime, muhtarlar büyük ilgi gösterdi. Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, verilen eğitimde kadına şiddetle mücadele kapsamında kadına yönelik şiddetin önüne geçmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Yetkililer, gerçekleştirdikleri eğitimde Türkiye’de kadınlara yönelik şiddetin sosyolojik nedenleri ve mücadele yöntemlerini ele aldıklarını ifade ederek, katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtladı.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.