Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN EĞLENCELİ MATEMATİK

Odunpazarı’ndan eğlenceli matematik

18 Ekim 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, aydınlık Türkiye’nin geleceği olan gençler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençler ve çocuklar için çeşitli atölyeler açan, vatandaşların bir araya gelerek sosyalleşmesi için birçok etkinlik düzenleyen Odunpazarı Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından Gökmeydan Halk Merkezi’nde çocuklara yönelik eğlenceli kurslar büyük ilgi görüyor. Çok sayıda öğrencinin katıldığı Modellerle Eğlenceli Matematik Atölyesinde, çocuklara, zihinsel kapasiteyi artırarak, matematik becerileri kazanmasını sağlayan farklı ve eğlenceli bir yöntem ile matematiğin prensipleri anlatılıyor. Çocuklar, çeşitli modeller ve hikâyelerle matematiği hem öğreniyor, hem de öğrenirken eğleniyor. 

ÇOCUKLARIN ZEKÂLARI DA GELİŞİYOR

Odunpazarı Belediyesi’nin çocukların okullardaki derslerine yardımcı olmak için bu atölyeleri ücretsiz olarak düzenlediğini belirten yetkililer, matematiğin çocukların tüm yaşantısı için önemli olduğunu söyledi. Yetkililer, Modellerle Eğlenceli Matematik Atölyesi ile çocukların zekâlarının geliştirilmesini de amaçlandıklarını ifade ederek, matematiğin çocuklara her duyduğunu kabullenmemeyi, ispat etmenin önemini öğrettiğinin altını çizdi

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.