Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN DANS GÖSTERİSİ

Odunpazarı’ndan dans gösterisi

21 Şubat 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, halk oyunları ve modern dans gösterisi düzenleyecek. “Durma Dans Et” Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, 25 Şubat Cuma günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi, Korona virüs salgını nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kaldığı kültür sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından halk oyunları ve modern dans gösterisi düzenlenecek. 

“Durma Dans Et” adı verilen Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, 25 Şubat Cuma günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) gerçekleşecek. Saat 20.00’de başlayacak olan Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisinin, eğitmenliğini Ceren Seda Öznacar yapıyor.

Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisini izlemek isteyen vatandaşların davetiyelerini YKSM’den alabileceğini belirten yetkililer, girişlerde HES Kodu gösterilmesinin zorunlu olduğuna dikkat çekti. Yetkililer, dans gösterisi ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında 0 (222) 233 05 82 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabileceğini söyledi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.