Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ

Odunpazarı’ndan çocuklara ara tatil hediyesi

20 Ocak 2023 Cuma

Çocukların ara tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmesi için etkinlikler hazırlayan Odunpazarı Belediyesi, ücretsiz çocuk tiyatro oyunları ve Bavulumda Sanat Var Yaratıcı Drama Atölyesi ile çocukların keyifli bir tatil geçirmesini sağlayacak. Ayrıca Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Tarihi Bölgede bulunan tüm müze ve galeriler, tatil süresince öğrencilere ücretsiz olacak.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ve Eski Tiyatro 3 çocuk oyunu ile ücretsiz olarak minik seyirciler ile buluşacak. Hasan Polatkan Kültür Merkezinde; 25 Ocak Çarşamba günü saat 13.30’da “Sihirli Kelebekler”, 29 Ocak Pazar günü saat 15.30’da “Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni”, 30 Ocak Pazartesi ve 31 Ocak Salı günü saat 13.30’da “Keloğlan”,  2 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da “Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni”, 3 Şubat Cuma günü saat 13.30’da ise “Sihirli Kelebekler” ile minik seyircilerinin karşısına çıkacak. Çocuk oyunları öğrencilere ücretsiz olacak, çocuklarını tiyatro oyununa götürmek isteyen veliler, Hasan Polatkan Kültür Merkezi ya da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nden davetiyelerini temin edebilirler. Bavulumda Sanat Var Yaratıcı Drama Atölyesi, 30 Ocak Pazartesi günü saat 14.30’da Çağdaş Sanatlar Galerisinde ‘Salvador Dali’ ile çocuklarla olacak. 

“ÇOCUKLARIMIZIN KARNE HEYECANINA ORTAK OLUYORUZ”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yarıyıl tatiline giren çocukların keyifli vakit geçirmeleri için Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ve Eski Tiyatro’nun 3 farklı çocuk oyununu sahneleyeceğini belirtti. Başkan Kurt, “Cuma günü son ders zilinin çalmasıyla birlikte 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bitti. Çocuklarımız karne heyecanı yaşadı. Biz de onların bu heyecanlarına ortak oluyoruz. Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne ait müze ve galeriler, öğrencilere ücretsiz olacak. Sahneleyeceğimiz ücretsiz oyunlar ve drama atölyeleri ile amacımız öğrenci kardeşlerimizin yarıyıl tatillerini daha kaliteli ve keyifli geçirmelerini sağlamak. Öğrencilerimizin yoğun geçen bir eğitim döneminin ardından tiyatro oyunlarıyla biraz olsun streslerini atarak, eğlenmelerini ve sosyalleşmelerini istiyoruz.” dedi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.