Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 Odunpazarı’nda yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

4 Ocak 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci Birleşim 1’inci Oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanan Nikah Salonu, meclis toplantısı öncesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Meclis toplantısı için gelenler ise salona HES kodları kontrol edilerek ve ateşleri ölçülerek alındı. 

Meclis toplantısında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, herkesin yeni yılını kutladı. Başkan Kurt, 2021 yılında herkese sağlık, mutluluk ve başarı diledi. 

19 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Odunpazarı Belediyesi’nin 2021 yılında yapılacak olan meclis toplantılarının gün ve saati belirlendi. Meclis toplantılarının ilk oturumunun her ayın ilk haftası yapılması, ikinci oturumunun ise meclis üyeleri tarafından belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. Alınan karar doğrultusunda Odunpazarı Belediye Meclisi Ağustos ayında tatile girecek.  Meclis toplantısında Denetim Komisyonu Üyeliği seçimi de yapıldı. Denetim Komisyonu’na CHP’den Saffet Çelen ve Nihat Çuhadar AKP’den ise Yüksel Yoldaş seçildi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 8 Ocak Cuma günü saat 16.00’da yapılmasında karar verildi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.