Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Odunpazarı’nda Şubat ayı meclis toplantıları tamamlandı

5 Şubat 2021 Cuma

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı 4’üncü Birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Nikah Salonu, toplantı öncesinde Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dezenfekte edilerek, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. Meclis toplantısına gelenler ateşi ölçülerek ve HES kodları kontrol edilerek salona alındı. 

Meclis toplantısında 9 gündem maddesi görüşüldü. Bir önceki meclis toplantısında ilgili komisyonlara sevk edilen gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Görüşülen gündem maddelerinden ön plana çıkan gündem maddesi ise; “01/02/2021 tarih ve 3/43 sayılı Meclis Kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen; “Sümer (Vişnelik) Mahallesi, Çiftlik Höyük I. (Bir) Derece Arkeolojik Sit Alanı 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planına ilişkin İmar Komisyonu Raporu” oldu. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 1 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılmasına karar verildi. 


 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.