Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Odunpazarı’nda Şubat ayı meclis toplantıları başladı

1 Şubat 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı 3’üncü Birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Nikah Salonu, toplantı öncesinde Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dezenfekte edilerek, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. Meclis toplantısına gelenler ateşi ölçülerek ve HES kodları kontrol edilerek salona alındı. 

Meclis toplantısında 13 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinden; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yürütülecek olan Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanması işine ilişkin protokoller yapmaya ve yapılacak protokollerin detaylarını belirleme konusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a yetki verilmesine ilişkin madde ön plana çıktı. Mecliste görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilerek, ilgili komisyonlara gönderildi. 

Meclis toplantısında; Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, Satış Müdürlüğü’nün 04.01.2021 tarih ve E.180 sayılı yazısı uyarınca; amme alacağı tahsili için, 6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkındaki Kanunun 90’ıncı ve 91’inci maddeleri gereğince oluşturulacak gayrimenkul satış komisyonunda görev yapmak üzere, bir asil bir de yedek meclis üyesinin seçimi yapıldı. Gerçekleştirilen seçim sonrasında Ali Haydar Çelik asil, Ömer Faruk İnan ise yedek üye olarak belirlendi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 4 Şubat Perşembe günü saat 16.00’da yapılmasına karar verildi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.